Gastro ponuda

Nezaobilazan dio turističke ponude hotela JADRAN svakako je gastronomija, a posebice mediteranska kuhinja, koja nam tijekom vrućih ljetnih dana posebno prija.

Uz brojne specijalitete internacionalne kuhinje, posebnu pozornost posvećujemo izvornim jelima Hercegovine i Dalmacije, odnosno raznim specijalitetima od riba, rakova, školjki i drugih morskih plodova, mesa, povrća, maslinova ulja, koji se pripremaju po receptima iz davnih dana. Za potpun gastronomski užitak našim gostima nudimo širok izbor domaćih i stranih vina vrhunske kvalitete.

Naši specijaliteti, pogled na prekrasni zaljev Neum-Klek, te srdačno i ljubazno osoblje, učinit će vaše gastro i eno užitke posebnim doživljajem.

U našem restoranu organiziramo razne manifestacije svečanih prijema, obiteljskih ručkova i večera, svadbi, promocija, koktel-party, krstitki, poslovnih ručkova, sastanaka ili seminara.

S obzirom da raspolažemo velikim prostorom i velikim kapacitetom u restoranu, organiziramo i ručkove s turističkim agencijama za turističke grupe, s unaprijed ugovorenim menijem.

Uživajte, uz bogatu ponudu i vrhunsku uslugu, u toplom okruženju restorana hotela JADRAN u Neumu!